HTML

The Adventures of Kagi

Kalandok a nagyvilágban

Friss topikok

  • joe8005: Folytatás? Már sokkal később van:) (2010.07.08. 20:54) Karnevál
  • Tundee =): Szia Mamai!!! örülünk h minden ok! Holnap lesz Cs. diplomaosztója, nagy buli várható... kár h nem ... (2010.06.25. 20:09) Lemaradás már megint...
  • Wkacsa: Azért remélem ez a hétvége már adta,nagyon is ;) (2010.05.24. 10:43) Valami
  • Nadamsss: Gratulálok:P (2010.05.13. 22:42) Pipa
  • Nadamsss: Támogatom! (2010.05.03. 18:07) Mert már rég írtam...

2010.06.27. 18:55 Kagika

A tábor

Kezdjük kívülről. Magas hegyek között hol a fák zöldek és faházakban lakunk :) vagyis minden gyönyörű, a hegyek miatt semmi térerő, inkább hűvösebb van, de mégsem. 6 takaróval alszok egy olyan faházban, ahol az ablakok és az ajtók között rés van, ha fúj a szél kint, akkor bent is. 2 zuhanyzó jut 9 csajra és 3 pasira, ami szintén nem a leggyönyörűbb, fogalmazzunk úgy, hogy borzalmas, de meg lehet szokni, inkább meg kell. Az étkező nagyon szép, egy hatalmas rönkház, jó ott dolgozni. Amúgy minden csodaszép, csak aludni nem jó benne, meg zuhanyozni :D A tábor mellett megy a vonat, kb olyan hanggal, mintha a táboron menne át, éjszaka sokszor halljuk és nem jó érzés. Semmi közvilágítás, úgyhogy minden egyes éjszaka felér egy horrorfilmmel, de már megszoktam. A pókokat, mókusokat, egereket és egyéb állatokat. Sokszor hallani lövéseket, mert a közelben vadásznak. Tiszta izgi :D Pingpongozni szoktunk, teniszezni, ha már van rá lehetőség :D (ha reggel nem dolgozok,  lemegyek a személyi edzőmhöz ala Benji, aki segít hogy valamit is tudjak alkotni majd a házi bajnokságon, ahova amúgy beneveztem (meg mindenki más is) természetesen párban és egy igencsak jóképű tehetséges sráccal vagyok együtt :) )

Na erről is kb ennyi...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kagi.blog.hu/api/trackback/id/tr572114048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása